2012 άχρηστες θεωρίες συνωμοσίας

Αναρωτιόμαστε πολλοί γιατί δεν αντιδρούμε σε όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί δεν επαναστατούμε όπως συνέβη το 1821. Γιατί δεν μπορούμε να μοιάσουμε στο ελάχιστο στους Ήρωες του 21.


Η πίστη στην πατρίδα, τον Χριστιανισμό, τα ήθη και έθιμα βρίσκεται στις ψυχές πολλών από εμάς. Τα κουβαλάμε αιώνες, όπως μιλάμε την ελληνική γλώσσα. Οι περισσότεροι από εμάς εάν είχαμε ζήσει το 1821 θα πολεμούσαμε με το ίδιο σθένος και πάθος όπως έκαναν οι περισσότεροι Έλληνες τότε. 
Αυτό που διαφέρει είναι η μορφή του πολέμου. Τότε είχες τον εχθρό απέναντι σου, τον έβλεπες, τον ήξερες, του μιλούσες. Τώρα δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους εχθρούς τόσο εύκολα γιατί έχει αλλάξει μορφή ο πόλεμος. 
Ο εχθρός τώρα δεν έχει εθνικότητα, δεν έχει γλώσσα, δεν έχει θρησκεία. Δεν είναι σαφές ποιος είναι ο εχθρός και αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο όπλο της νέας τάξης των μισάνθρωπων. Αυτή η πλανητική χούντα προβάλλει ως εχθρούς της ανθρωπότητας την τρομοκρατία, την φοροδιαφυγή, την καταστροφή του περιβάλλοντος, τον ρατσισμό. Όλα τα επίπλαστα ιδεολογήματα που έχουν ως αποτέλεσμα να μειώνονται οι ελευθερίες του ανθρώπου κάθε μέρα και περισσότερο. 

Μας λένε τώρα ότι κράτος δεν είναι αυτό που ξέρατε αλλά κράτος είναι η ΕΕ με το ΔΝΤ και τους υπόλοιπους οργανισμούς. Ετσι φτιάχνουν ανθρώπους έτοιμους για την μηχανή τους, δεν έχει καμία σημασία εαν είσαι Έλληνας, Ισπανός ή Ιταλός. Εσύ ήσουν διεφθαρμένος λένε, το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου έχει ειπωθεί με διαφορετικές λέξεις σε όλους τους λαούς, στους Έλληνες, Ισπανούς Γάλλους και Πορτογάλους.
Εκατομμύρια νεόπτωχοι άνθρωποι αλλά και κράτη σε ολόκληρη την Ευρώπη, Συρία-Ιράκ-Αίγυπτός-Λιβύη η γειτονιά μας δηλαδή, έχουν υποκύψει στην πλανητική χούντα, με τα Βαλκάνια έχουν «καθαρίσει» χρόνια.
Δείτε τον χάρτη πως είναι απο την μια μεριά τα κράτη της ΕΕ οι λεγόμενες χρεοκοπημένες χώρες του Νότου της ΕΕ και απο κάτω τα υπόλοιπα κράτη, είναι εντυπωσιακό.
Οι κοινωνίες δεν είναι πια όπως ήταν 200 χρόνια πριν. Εμείς ήμασταν 400 χρόνια υπό Τουρκική κατοχή αλλά δεν χάσαμε την γλώσσα μας,ήθη και έθιμα, Θρησκεία. Αυτός ο πόλεμος που δεχόμαστε σήμερα είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο ύπουλος απο ποτέ. 
Όλη αυτή η βλακεία με τον παστίτσιο υπήρχε μήνες, κανείς Χριστιανός δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε κατέβηκε στους δρόμους όπως έκαναν οι μουσουλμάνοι. Αρκούσε μια ερώτηση ενός δήθεν προοδευτικού Βουλευτή περί βλασφημίας, μια αφορμή ήθελαν και την έδωσε η Χρυσή Αυγή, τους έδωσε μασημένη τροφή. Έτσι η σύλληψη του νεαρού έγινε μια ωραία αφορμή για να μας πουν σε όλους εμάς που πιστεύουμε στον Χριστό και τους Αγίους της ορθοδοξίας  ότι είμαστε γραφικοί, οπισθοδρομικοί, ότι λίγο πολύ δεν διαφέρουμε με τους μουσουλμάνους. Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο. Το γαϊτανάκι της νέας τάξης

Σε αυτό τον καταιγισμό πληροφοριών και απόψεων ενα και μοναδικό σκοπό έχουν, τον διχασμό των Ελλήνων.
Είναι ξεκάθαρο ότι όσα και να πάρουν από αυτόν που εμείς θεωρούμε υπεύθυνο για την κρίση, τον δημόσιο υπάλληλο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον γιατρό, τον παπά, τον ταξιτζή, την περιουσία του δημοσίου, δεν θα σταματήσουν.  Περιμένει ο δημόσιος υπάλληλος να τον κρατήσει στο δημόσιο τώρα αυτός που τον είχε διορίσει τότε, όχι είναι απόλυτα ισοπεδωτική η επίθεση που δεχόμαστε. Αν γλυτώσει ο δημόσιος την απόλυση του δεν θα την γλυτώσει απο τους φόρους και σίγουρα δεν θα την γλυτώσουν τα παιδιά και οι συνταξιούχοι γονείς του. Μέχρι τώρα οι περισσότεροι κοιτάζαμε τη δουλίτσα μας και τελικά χάσαμε τις δουλειές μας.


Ο σκοπός τους είναι η απόλυτη εξάρτηση του ανθρώπου από εξουσίες και αρχές που θέλουν να υποτάξουν τον άνθρωπο, να τον μειώσουν για να προτείνουν αυτό που θέλουν.
Τι θέλουν τελικά να προτείνουν; Δεν έχει καμία σημασία γιατί εαν αυτό που ζούμε είναι ο τρόπος για την επίτευξη του στόχου τους  μοιάζει αφάνταστο το πως θα ζούμε όταν εκπληρωθεί ο στόχος τους.
Σαφέστατα υπάρχουν πολιτικά και οικονομικά κέντρα που καθορίζουν πολιτικές και οικονομίες αλλά τις υπογραφές, τις συμβάσεις και τα μνημόνια τις βάζουν οι Σαμαράς Βενιζέλος, Κουβέλης με τους Βουλευτές που ψηφίζουν. Η εφορία δεν γράφει απο πίσω Ροκφέλερ, η ΔΕΗ δεν γράφει Σόρος, η δόση του στεγαστικού δεν γράφει Ροτσιλντ.


Κυνηγάμε φαντάσματα με το να παρακολουθούμε ποιος κρύβεται πίσω απο τις τράπεζες, πίσω από τις κυβερνήσεις, πίσω από τα κυκλώματα της διαφθοράς. Ένα όνομα έχουν όλα αυτά, αποπροσανατολισμός.

Γιατί ψάχνουμε το «πίσω» και δεν κοιτάμε το μπροστά αυτό που ζούμε όλοι πλέον; Ο Παπανδρέου είχε υποσχεθεί έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια φαίνεται ότι ο στόχος επετεύχθη. Ο Σαμαράς έλεγε όχι άλλες μειώσεις σε συντάξεις, μισθούς, όχι άλλους φόρους. Έκανε τα αντίθετα, τα μέτρα που παίρνει τώρα είναι η ταφόπλακα της Ελληνικής κοινωνίας. Ο Βενιζέλος συνεχίζει το θρασύτατο του λόγο και ο Κουβέλης παίζει το θέατρο του ''δεν αντέχει άλλο η κοινωνία''.

Αυτοί είναι μπροστά μας, αυτοί τα κάνουν όλα αυτά, αυτοί μας εξαθλιώνουν, ποιοι κρύβονται από πίσω είναι πρόβλημα δικό τους για το που λογοδοτούν και όχι δικό μας. Το «είναι άλλοι απο πίσω» τους απαλλάσσει εν μέρη και από τις ευθύνες τους, όχι αυτοί έχουν τα ηνία της χώρας, αυτοί υπογράφουν, αυτοί φταίνε. Όταν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτούς που έχουν την διακυβέρνηση της χώρας και της ζωής μας, τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε ποτέ την άθλια αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κέντρα Βρυξέλλες, ΔΝΤ, bilderbergd, Τριμερής Επιτροπή. 
Είμαστε στην πρώτη γραμμή του πολέμου, πέφτουμε ένας ένας απο τα πιστόλια τους και εμείς λέμε είναι άλλοι απο πίσω.
Επομένως όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας ή όχι μας είναι άχρηστες!!!

Ας τους δώσουμε πίσω και εμείς τις ευθύνες που μας καταλογίζουν, είναι μια καλή αρχή και θα φανερωθούν και οι «απο πίσω». Ας έχουμε και εμείς κάθε φορά έναν «στόχο» συγκεκριμένο όπως κάνουν όλοι αυτοί οι βάρβαροι, να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. Ο στόχος μπορεί να είναι να μην περάσουν τα μέτρα, οικονομικά ή αντεργατικά, στον Πολιτισμό ή την Παιδεία.Να μην δεχθούμε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, την νέα φορολογία, τα 50 ευρώ απο την σύνταξη ή τον μισθό. Να ξεκινήσουμε απο κάπου, να κάνουμε μια αρχή επιμένοντας στο δικό μας ζητούμενο και μπορεί να ξετυλίξουμε αυτό το κουβάρι που μας έχει δέσει χειροπόδαρα.

Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε στον αφανισμό μας.
Οι συνταξιούχοι οφείλουν να σκεφτούν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Οι νέοι να δουν η μοιρολατρία δεν είναι δικιά τους, δεν τους ανήκει, τους ανήκει το όνειρο, χωράει η ελπίδα στη ζωή τους.
Οι υπόλοιποι να δούμε και να καταλάβουμε ότι αν «χτυπάνε» τον γείτονα σου, τον φίλο σου, τον συγγενή σου σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσουν και σε εσένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More