««Αλλού βαρούν τα κούρταλα κι αλλού γίνεται γάμος»


Μέσα στο γενικό χαμό , και ενώ η Ελληνική κοινωνία υφίσταται ακόμα μία επίθεση από την κυβέρνηση Τόμσεν-Σαμαρά, η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει σκληρά προς συζήτηση ερωτήματα , με σκοπό να πιέσει υπέρ των δύσμοιρων Ελλήνων. Αυτός εξ' άλλου είναι και ο ρόλος μιας αξιοπρεπούς αντιπολίτευσης.
Ρωτά λοιπόν δια στόματος Τατσόπουλου, ο οποίος είχε και τα νεύρα του και δεν σηκώνει αντιρρήσεις:
1.« Γιατί η κυβέρνηση επιμένει να διατηρεί σε ισχύ τους νόμους περί βλασφημίας, δίδοντας έτσι το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να παρεμβαίνει σε ζητήματα ελευθερίας της έκφρασης;
2. Προτίθεται ο Υπουργός να προβεί σε κατάργηση των νόμων περί βλασφημίας;»

Και απαντώ εγώ «ότι του φανεί του λολοστεφανή» , ή μάλλον  «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@&ν*@ χτενίζεται.»
Αυτό που περιμέναμε-όλοι όσοι, ανοήτως πλέον, πιστεύουμε στις αρχές του δικαίου , της Δημοκρατίας, της  ελευθερίας- είναι να ελέγχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, για όσους αντισυνταγματικούς , αντεργατικούς ανθελληνικούς νόμους έχει περάσει μέχρι σήμερα και να ζητά  την κατάργηση τους. 
Περιμέναμε ειδικά από μία αριστερή αντιπολίτευση, να ανταποκριθεί στο ρόλο της, να αγωνιστεί για τα εργατικά και εργασιακά δικαιώματα.
Περιμέναμε να τηρήσει όλα όσα προεκλογικά δήλωνε πως θα διεκδικήσει.
Περιμέναμε το το μετρό και κατέφθασε το τραμ, με οδηγό τον Τατσόπουλο να διερωτάται «τόσο εύκολο ήταν τελικά ; Εγώ θα φτιάξω την Ελλάδα κάνοντας ερωτήσεις!!»
«Χόρευαν τα σιδερικά, πηδούσε κι η βελόνα», «Αλλού βαρούν τα κούρταλα κι αλλού γίνεται γάμος»,« ο τύπος έχει της ψ@λ&*@ς του το χαβά» και ότι άλλο σκεφτείτε είναι η απάντηση σε όσα μας συμβαίνουν!!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More