Το γαϊτανάκι της νέας τάξης

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας είχαμε αναδείξει την ερώτηση που έκανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Τατσόπουλος ο οποίος ρώτησε τον υπουργό εαν προτίθεται να καταργήσει τον νόμο περί βλασφημίας (δείτε εδώ). Το επιχείρημα του ήταν ότι οι συγκεκριμένοι νόμοι δίνουν το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να παρεμβαίνει σε ζητήματα ελευθερίας της έκφρασης.
Δεν καταλάβαμε γιατί ενώ ο Ελληνικός λαός υφίσταται πρωτοφανή επίθεση σε όλα τα επίπεδα ο ''αριστερός'' Βουλευτής επέλεξε να ασχοληθεί με κάτι το οποίο εκ πρώτης όψεως φαίνεται άτοπο στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Μας λύθηκαν όλες οι απορίες μέσα σε λίγες ώρες όταν συνελήφθη ο νεαρός που είχε στο facebook προφίλ με το όνομα ''ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ''

Ο Τατσόπουλος ζητά την κατάργηση του νόμου περι βλασφημίας, λίγες ημέρες μετά, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χ. Παππάς ερωτά τον υπουργό εαν προτίθεται να αφαιρέσει το συγκεκριμένο προφίλ νεαρού απο το facebook με το όνομα  “ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS” με την κατηγορία της βλασφημίας. 
Ετσι ο νεαρός συλλαμβάνεται και γίνεται η αφορμή να ανοίξει ο διάλογος περι βλασφημίας. 

Προσέξτε, δεν ανοίγει ο διάλογος γιατί κάποιος είπε τον Κολοκοτρώνη gay, δεν ανοίγει ο διάλογος γιατί κάποιοι παρουσιάζουν τον Αθανάσιο Διάκο σουβλατζή, κερατά και δολοφόνο και με κρατική επιχορήγηση μάλιστα. Ούτε ανοίγει ο διάλογος όταν κάποιος λέει τους Έλληνες τεμπέληδες, διεφθαρμένους, κλέφτες.
Ο διάλογος ανοίγει με την αθώα σάτιρα, θα πουν, ενός νεαρού  που ήθελε να καυτηριάσει κάποιες καταστάσεις και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να θίξει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

Η συνέχεια δεν θέλει φαντασία. Ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί τη ΔΗΜΑΡ γιατί δεν παίρνει θέση. Η ΔΗΜΑΡ τελικά παίρνει θέση, ω τι έκπληξη και μας λέει ότι διαφωνούν με τη σύλληψη του 27χρονου. Χαμός... Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, συλλήψεις τέτοιου φονταμενταλιστικού χαρακτήρα και άλλα τέτοια στην ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

  
Οι δημοσιογράφοι θα έμεναν έξω απο το χορό; Οχι βέβαια, με αφορμή θεωρητικά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων στο εξωτερικό (για την συγκέντρωση στην Ομόνοια μούγκα!!) έγραψαν όλοι πως καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές που είναι αντίθετες στην ελευθερία του λόγου. Αυτά τα λένε τώρα γιατί αν θυμηθούμε το περιστατικό στην Αθήνα που αστυνομικός φέρεται πως έσκισε το κοράνι, οι δημοσιογράφοι έγιναν υπερασπιστές όλων αυτών που σήμερα θέλουν να καταργήσουν (αποδείχθηκε τελικά ψέμα του καταγγέλλοντα) .

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που οι μουσουλμάνοι ζητούν απο τον ΟΗΕ να γίνει ποινικό αδίκημα σε όλο τον κόσμο, η προσβολή των συμβόλων τους. Τα άρθρα 198-199 του ποινικού κώδικα, πιστεύω (δεν είμαι νομικός) ότι μπορούν να λειτουργήσουν προστατευτικά ακόμα και για τους μουσουλμάνους, έτσι ώστε να μην φτάσουμε σε ακραία φαινόμενα φανατισμού. 
Με αφορμή την ταινία που έγινε στις ΗΠΑ ξεσηκώθηκαν οι ισλαμιστές σε όλο τον κόσμο. Τι θα συμβεί στην Ελλάδα, σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος να ανεβάσει μία θεατρική παράσταση,  ή  μία ταινία προσβλητικού περιεχομένου για αυτούς; Προφανώς θα καούν τα πάντα.Θα βρεθούμε σε έναν θρησκευτικό πόλεμο χωρίς να το θέλει κανένας Έλληνας.
  
Αυτό είναι το γαϊτανάκι της νέας τάξης. Η δήθεν αριστερά θέτει ερωτήματα υπερασπιζόμενη δήθεν τις ελευθερίες του ανθρώπου. Η Χρυσή Αυγή φροντίζει να ενισχύσει απο την άλλη μεριά όλα αυτά που λένε οι δήθεν αριστεροί, μια αφορμή... και ανοίγει ο διάλογος.  
Σε όλο αυτό τον πολιτικό συρφετό είναι αξιοσημείωτο ότι δεν έχει εμπλακεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Χωρισμένα τα μαγαζιά, η μια ομάδα «αριστερά» και Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αποτινάξει απο πάνω μας οτιδήποτε μας χαρακτηρίζει ως λαό. Γλώσσα, θρησκεία ήθη και έθιμα μπήκαν στο «διάλογο». ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ έχουν αναλάβει ως λογιστές θανάτου την εξόντωση μας. Όσο για τον Καμμένο ουδέν σχόλιο.

Το πρόβλημα με τους μετανάστες που έχει αναδείξει την Χρυσή Αυγή ως  προστάτες του έθνους είναι η ίδια πολιτική, τεχνική, που εφαρμόστηκε στην περίπτωση του  facebook.
Το γαϊτανάκι της νέας τάξης θέλει τους λαθρομετανάστες ως εργαλείο, είναι ο μοχλός πίεσης στην Ελληνική κοινωνία. Αυτοί που κάνουν το πλιάτσικο στην Ελλάδα σήμερα είναι αυτοί που προκαλούν τους πολέμους στις χώρες των λαθρομεταναστών. Αυτή η καλοκουρδισμένη μηχανή της νέας τάξης θέλει να δεχθούμε εν λευκώ αυτούς που σφάζουν στο όνομα του Αλλάχ.  Η Χρυσή Αυγή δεν τους διώχνει από την χώρα, ούτε προτείνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, απλά κρατάει Ελληνικές σημαίες και βαράει κόσμο εκμεταλλευόμενη την οργή των Ελλήνων,οι αριστεροί της νέας τάξης λένε ''είστε συμμορίες θανάτου'' και οι λαθρομετανάστες παραμένουν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Έλληνας είναι ήδη εξαθλιωμένος και περιμένει την θανατική καταδίκη του  με τα νέα βάρβαρα μέτρα. Τα αδιέξοδα θα βρουν τη λύση τους όταν απογυμνώσουμε τους νεοταξίτες απο τις εργαλεία τους που είναι το μίσος και η έχθρα μεταξύ του Ελληνικού λαού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More