Το ALPHA της προπαγάνδας. ''Μισείτε αλλήλους''

Δυο μήνες είχα να δω «δελτίο ειδήσεων» γιατί δεν έχω αγοράσει αποκωδικοποιητή, δεν ήθελα να βλέπω άλλη μαυρίλα. Κούνησα την φορητή κεραία που έχω, κούνα από εδώ κούνα απο εκεί και τσουπ πιάνει τον άλφα. Τι το ήθελα... είδα το μισό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Τι εξαιρετικό σενάριο μαύρης προπαγάνδας! Ολοι εναντίων όλων και το σύνθημα είναι φαγωθείτε-σφαχτείτε- μισείτε αλλήλους, μπορείτε.

Το 1ο θέμα στο δελτίο ειδήσεων είναι ο δήθεν τσακωμός του Στουρνάρα με τον Τόμσεν και η δήθεν παρέμβαση του Σαμαρά στην προϊσταμένη του Τομσεν στο ΔΝΤ. Αφιέρωσαν δέκα τρία (13) λεπτά για να μας πουν για τον τσακωμό αλλά χωρίς να μας λένε που και γιατί διαφωνούσαν. Οι βασανιστές του λαού, οι εντολοδόχοι της πλανητικής χούντας έγιναν οι πρωταγωνιστές και σε αυτό το σενάριο. Ο λαός που για ακόμη μια φορά θα υποστεί όλα τα μέτρα (αριθμό δεν ξέρουμε ακόμα) ούτε που ακούστηκε, μούγκα!!!

Από την πρώτη στιγμή της δήθεν κρίσης έπρεπε να πάρουμε μέτρα για να ηρεμήσουν οι αγορές!!! Στη συνέχεια του σεναρίου, κάθε φορά που τελείωναν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα ο εκάστοτε υπουργός τσακωνόταν με τους τροικανούς. Να θυμίσουμε τον τσακωμό του Βενιζέλου με την τρόικα, τους τσακωμούς Σαμαρά, Βενιζέλου, Καρατζαφέρη για τα 300 εκατομμύρια. Ίδιο το σενάριο, ίδιοι παπαγάλοι, διαφορετικοί ηθοποιοί .
Απλό είναι, βάζουν τους δήμιους να τσακώνονται και ούτε λόγος για τα βάρβαρα μέτρα.

Η συνέχεια του σεναρίου στο δελτίο του άλφα ήταν στην ίδια λογική με την οποία ξεκίνησε. Τη θέση της κυβέρνησης και της τρόικας πήρε η Χρυσή Αυγή, που τσακώνεται με αντιρατσιστές, πολυτέκνους, αντιεξουσιαστές,Βουλευτές, Παναγιωταρέα, Δημάρχους. 
Δεκατέσσερα (14) ολόκληρα λεπτά αφιέρωμα στη Χρυσή Αυγή!!!. Αν έπαιρναν ενα ευρώ για το κάθε πλάνο θα είχαν γίνει πλούσιοι οι Χρυσαυγίτες. Μετά το εξαιρετικό αυτό αφιέρωμα συνδέθηκαν με έναν δημοσιογράφο μεγάλο και τρανό να πεί τι ανακοίνωσαν οι τροικανοί για τον γνωστό τσακωμό Στουρνάρα τρόικας.

Και ναι, επιτέλους, μετά απο μισή ώρα έπαιξε το θέμα με τα νέα χαράτσια. Η συνέχεια; Τι ωραία που τα είπε ο Σαμαράς με τον Μόντι. Δεν άντεξα, κούνησα την κεραία ξανά και... μαύρο.
  
Το συζήτησα με φίλους και έμαθα ότι ο άλφα έχει εξειδίκευση με την χρυσή αυγή, κάθε μέρα αφιερώματα μου είπαν. Τι πετυχαίνουν; Μας βάζουν στον κουβά όλους μαζί, ή θα είμαστε φασίστες ή αντιρατσιστές. Δηλαδή ή θα βαράμε τους μετανάστες ή θα τους δεχόμαστε χωρίς όρους. Αυτό το κάνουν όλα τα μέσα μαζικής εξημέρωσης. Είσαι ή φασίστας ή κουμουνιστής. Σπέρνουν το μίσος την έχθρα μεταξύ του λαού, βάζουν αλλού τον στόχο. Ο στόχος είναι οι βάρβαρες πολιτικές τους και τι λύσεις μπορεί να δώσει η κοινωνία. Εάν λύσουμε ΕΜΕΙΣ τα προβλήματα των Ελλήνων και της Ελλάδας, θα λύσουμε και το πρόβλημα με τους μετανάστες. Θα βρεθεί μια λύση που θα εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας, αυτό που λέει η κοινή λογική, το κοινό συναίσθημα.

Θα συνεχίσουν να σπέρνουν τον φόβο και τον πανικό με τις ομάδες των ταγμάτων του μίσους, τους φασίστες και τους αντιρατσιστές. Ξεκίνησαν με τους φορτηγατζήδες, έβαλαν απέναντι τους αγρότες που λίγο καιρό πριν έκλειναν και αυτοί δρόμους, συνέχισαν με τους ταξιτζήδες βάζοντας απέναντι τους, ξενοδόχους και μαγαζάτορες τουριστικών αγορών, τα έβαλαν με τους κατοίκους στην Κερατέα λέγοντας συχνά ότι οι πρακτικές τους είναι ενάντια στο κοινωνικό σύνολο, δάσκαλοι, καθηγητές, δημόσιο υπάλληλοι, όλοι εναντίον όλων.


Η στοχοποίηση κάθε φορά μιας συγκεκριμένης ομάδας δεν γινόταν με κριτήρια οικονομικά.

Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να σπάσουν τη συνοχή των επαγγελματικών ομάδων που αντιδρούσαν περισσότερο.
Σκεφτείτε να μην είχαν ακουμπήσει τους φορτηγατζήδες-ταξιτζήδες και να το έκαναν τώρα. Ποιος θα ήταν εναντίον τους; Κανείς! Θα έπαιρναν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου μαζί τους και θα υπήρχε αλληλεγγύη και μαζικότητα στις κινητοποιήσεις.
Τώρα στοχοποιούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
Αρχίζει και σφίγγει ο κλοιός, θα αναγκαστούν να δώσουν και κάποιους δικούς τους πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς για να μας πείσουν ότι υπάρχει δικαιοσύνη.  Δικαιοσύνη βέβαια δεν υπάρχει για τα ομόλογα τα οποία αγόρασαν από τους ξένους τραπεζίτες, τα έδωσαν χωρίς να ρωτήσουν σε ταμεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια. 140 δις ξεφορτώθηκαν οι ξένοι τραπεζίτες εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.
.................................................................................................................................................
Τα δελτία του τρόμου δεν έχουν αντίλογο, έχεις κάποιον μέσα στο σπίτι σου κάθε μέρα, να απειλεί, να σπέρνει τρόμο, να σε λέει τεμπέλη, διεφθαρμένο και τώρα φασίστα, αντιρατσιστή. Μη φωνάζεις, δεν ακούνε τα φερέφωνα, να παπαγαλίζουν ξέρουν, να αναπαράγουν αυτά που λέει η πλανητική χούντα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More