Indymedia. Γράφαμε ότι τώρα θα αρχίσουν να πέφτουν οι μάσκες ΟΛΩΝ. Ιδού ένα απο τα αισχρότερα παραδείγματα ( Άλλο ένα ερέθισμα να ξυπνήσουν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί)

klassikoperiptosi
 Απο τη μιά  η  οψίμως μετονομασθείσα (και για παραπλανητικούς λόγους) σε "εθνικιστικό κόμμα" νεοναζιστική Χρυσή Αυγή   με τους "Καιάδες" να  διαφημίζουν  την  Black metal και τον αντίχριστο,το περιοδικό της να γράφει   παγανιστικούς   ύμνους στην "αρχαία θρησκεία" και τον  "εωσφόρο",  και απο την  άλλη ( που δεν είναι παρά επιφανειακά "άλλη")  το  προστατευόμενο   της  Διαμαντοπούλου και του ΣΥΡΙΖΑ  indymedia , να  διαφημίζει  τους ..αναρχικούς ( του "τύπου"   Ιφικράτη Αμυρά) του "Εωσφορικού  Τάγματος της Ελευθεριακής Φλόγας".

Αυτοί που  χρόνια τώρα κατασκεύαζαν  μία  πολιτική χολέρα  την οποία και "δημοκρατικά" επέβαλαν   για να διαχειριστεί την αποδόμηση  της Ελλάδας, ως προς την οικονομία, ως προς την κοινωνία, ως προς τις αξίες και την ιστορία και την Ορθόδοξη παράδοσή της, είναι οι ίδιοι που σήμερα μας  προτείνουν  ως  "αντισυστημική" θεραπεία   αφ΄ενός  τον ΣΥΡΙΖΑ  και τις  εμφανείς και αφανείς παραφυάδες του,αφ΄ετέρου  την  επίσης  αποκρυφιστικής  προέλευσης   "Χρυσή Αυγή".

Δείτε  σε αυτή την ανάρτηση τα  "πνευματικά αδέλφια" των  "αντισυστημικών"   και  αναρωτηθείτε  αν πρέπει  να συνεχίσετε να ακούτε  τα εκ δεξιών και εξ αριστερών   δαιμονικά νανουρίσματα.
Αν νομίζετε  ότι  αντέχετε διαβάστε το παρακάτω κείμενο και φρίξτε .
===================================
Η πνευματιστική συνεισφορά στην κοινωνική επανάσταση
από Εωσφορικό Ταγμα της Ελευθεριακής Φλόγας

Το γνωρίζουμε ότι είμαστε μια ελάχιστη μειοψηφία στον επαναστατικό χώρο ούτως ή άλλως οι καιροί μας δεν προσφέρονται για την εξερεύνηση του πνευματικού πεδίου. Σε έναν κόσμο όπου όλα θεωρούνται πεζά και πιστευτό γίνεται μονάχα οτιδήποτε είναι άμεσα αντιληπτό από την μονοδιάστατη όραση η θεώρηση της ζωής υπό μια ριζικά διαφορετική αντίληψη συνήθως αντιμετωπίζεται με γέλιο και ειρωνία. Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε παιδιά της εποχής μας καθότι η έμπνευση μας δεν προέρχεται από αυτόν τον κόσμο. Σήμερα δημοσιεύουμε το πρώτο μας κείμενο.- Luciferian Order of the Libertarian Flame –
Εωσφορικό Ταγμα της Ελευθεριακής Φλόγας
Lucem fero


Είμαστε οι πρεσβευτές της αιώνιας ανταρσίας, οι καταστροφείς της τάξης, οι εχθροί του έθνους, οι μισητοί των καταπιεστών, οι εραστές της μελαγχολίας του σκότους και παράλληλοι φέροντες του φωτός, οι υπηρέτες της κοινωνικής απελευθέρωσης, οι αποδομητές κάθε ορίου και ανάπαυσης, οι αναζητητές της ελευθέριας φλόγας πέρα από κάθε υλιστική πραγματικότητα.


Εωσφόρος ο Άγγελος της Επανάστασης


Ο Εωσφόρος είναι η ανώτατη ομορφιά, είναι η αλληλεγγύη, είναι το πνεύμα της αμφισβήτησης είναι η αιώνια εξέγερση, ο τελειότερος γνώστης των ουρανών και της κολάσεως, ο τελειότερος των αγγέλων που ζήλεψε και εμίσησε ο ίδιος ο δημιουργός του επειδή δεν αγνόησε το γεγονός ότι είναι ίσος με αυτόν. Είναι η ταραχή της επουράνιας αρμονίας, η πεμπτουσία των ηδονών, η δοξασία της ισότητας, η επανάσταση του μαύρου φωτός. Ο Εωσφόρος ούτως ή άλλος είναι ο ΜΟΝΟΣ που συνειδητοποίησε ότι η ΔΥΝΑΜΙΣ του είναι όμοια....
με του δημιουργού του. Δεν υπήρξε πτώση υπήρξε άρνηση υποταγής, δεν υπήρξε καταδίκη υπήρξε επαναστατική συνείδηση. Η ανεξαρτησία είναι η αντιπροσωπεία του. Είναι η υπερηφάνεια για την ανθρωπότητα που συνειδητοποιεί ότι η ίδια μπορεί να ξεπεράσει τη μορφοποιό της δύναμη και να μεταμορφωθεί σε ΕΝΑ απελευθερωμένο ΕΙΝΑΙ. Το πανδαιμόνιο ενώσεως σαρκός πνεύματος διάμεσο της προμηθεϊκής φωτιάς.


Ο Εωσφόρος δεν αποτελεί μια ανθρωπόμορφη οντότητα που του αποδίδονται ανθρώπινα χαρακτηριστικά, ο Εωσφόρος προϋπήρχε του ανθρώπου και ένας τρόπος να γίνει κατανοητός είναι η μετάλλαξη του σε μια μορφή αντιληπτή από ανθρώπινα όντα. Ο Εωσφόρος είναι το Τέλειο, η σύμπτυξη ανδρός και γυναικός, η πλήρης αίσθηση της απολύτρωσης από τα δεινά της ύπαρξης, η κοσμική ύπαρξη της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Αλληλεγγύης και της αιώνιας φλόγας.


Στην λατρεία του Εωσφόρου δεν υπάρχουν ανώτεροι, δεν υφίσταται ιεραρχία και αποχαύνωση, στόχος είναι η ένωση με το θείο που οδηγεί στην απόλυτη ισότητα και απελευθέρωση. Η ανθρωπότητα έχει ανάγκη τον Εωσφόρο, έχει ανάγκη την παύση αναμονής για σωτηρία από τον ελιτιστή Ναζωραίο έχει ανάγκη την λατρεία του μεγάλου εξεγερμένου δια της ενώσεως μαζί του, έχει ανάγκη την επιστροφή στην σαρκική δοξασία στην επίτευξη της συνολικής αμφιβολίας και την αμφισβήτηση των ουρανών. Η υποταγή στο αίτημα για άνοδο στην κατάσταση του αιωνίου κολαστήριου είναι το τέλος. Το τέλος, ως η επικράτηση της αέναης ηδονής, του σεβασμού των ανθρωπίνων όντων, την εισχώρηση στο βασίλειο της πραγμάτωσης των επιθυμιών σε κοινωνικό και εσωτερικό επίπεδο.


Η απελευθέρωση από την καταστολή μέσω των Μαύρων Τεχνών


Η εσωτεριστική πρακτική της μαύρης μαγείας είναι πρωτεύον ζήτημα προς την επίτευξη της κοινωνικής επανάστασης,. Η εκμετάλλευση της αυταιθέριας αρνητικής ενεργειακής ροής είναι θεάρεστο έργο που πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά υπόψη για την αντιμετώπιση της καταστολής. Διότι πέρα από την άμεση υλική πρόκληση φθοράς υπάρχει η πιο ριζοσπαστική εξ αποστάσεως ενεργειακή επίθεση που η ταπείνωση και η πνευματική θανάτωση που προκαλεί είναι βαθύτερη και ισχυρότερη. Τμήμα της είναι Η καταστροφή της πρωτοδυνάμεως των κατασταλτικών οντοτήτων ώστε να μπορούν να είναι πιο ευάλωτες στην αιθερική εκμηδένιση.


Η απολίθωση της εν ύπνω δυσαρμονίας του ανθρώπινου όντος και η παραδοχή της χαώδους του φύσης αποτελούν την πορεία προς τη θέωση: την επίτευξη της απόλυτης ένωσης με τον σκοτεινό πρίγκιπα όπου η υπέρτατη και ταυτόχρονη πολλαπλότητα των φύσεων του σώματος θα εναρμονιστούν με την κοσμική ύπαρξη του σκοτεινού φωτός.


Εωσφόρος ο ισχυρότερος εχθρός του εθνικισμού και της καταπίεσης


Με στόχο την ενοποίηση σε ένα σώμα και την κατάργηση των διαχωρισμένων ρόλων στην άσκηση εξουσίας η ισχύς του Εωσφόρου αυξάνεται με την υποταγή στην ιδέα της ισότητας. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε ανώτερους, κατώτερους, ικανούς ή μη ικανούς για την διαχείριση της ζωής είναι έργο είτε πολιτικών συστημάτων εκμετάλλευσης όπως ο καπιταλισμός, ο ρατσισμός και ο εθνικισμός είτε αντίστοιχων πνευματικών όπως ο χριστιανισμός ή ο μουσουλμανισμός. Αγωνιζόμενοι και πιστεύοντας στην ισότητα και την ελευθερία ενισχύομε το Εωσφορικό πνεύμα. Η ελεύθερη βούληση με τον ταυτόχρονο σεβασμό είναι ο λόγος για τον οποίο επέλεξαν οι πρωτόπλαστοι να αποχωρήσουν από την βασιλεία του Ναζωραίου αποβάλλοντας το πνεύμα από τον κήπο της Εδεμ. Η καμμένη σάρκα ενός εθνικιστή και ενός όργανου του αστυνομικού κράτους από τα εκρηκτικά υγρά της εξεγερσιακής μας ύπαρξης αποτελούν μια από μορφή προσφοράς προς την θεότητα. Η θεότητα που βρίσκεται ανάμεσα σε όλους μας που πραγματώνεται ενώπιων μας που βρίσκεται μέσα μας σε νάρκωση περιμένοντας το κάλεσμα της φλόγας. Η ελληνική σημαία στις φλόγες έχει διπλό συμβολισμό: ο πρώτος είναι η άρνηση του σταυρού ως συμβόλου χριστιανοσύνης και η καύση του συμβολισμού της εθνικής και φυλετικής συνείδησης που μαζί με τον Ναζωραίο καταδικάζουν τις ελπίδες της ανθρωπότητας προς την κατεύθυνση της ισότητας και της απελευθέρωσης και της αταξικής κοινωνίας.


Η θανάτωση του Ναζωραίου


Ο Ναζωραίος καλεί την κοινωνία να τον προσκυνήσει και να τον υπακούσει, ο Ναζωραίος θέλει τον άνθρωπο ταπεινόφρονα, χωρίς λόγο, χωρίς την παραμικρή εναντίωση, θέλει την ένταξη στην δική του μεραρχία οσίων, αγίων και άβουλων πνευμάτων. Η πειθαρχία στον ανώτερο θεό, η δικτατορία των αρίστων με την μορφή αγγέλων, η αποφυγή της αμφιβολίας, η απαξίωση του σώματος, η αποβολή της επιθυμίας, η άρνηση της ολοκλήρωσης του ανθρώπου λόγω της υποταγής στον ανώτερο, το δεκανίκι της ταξικής πνευματικότητας. Εμάς αυτό μας προσβάλλει ως οντότητες, δεν έχουμε ανάγκη κανέναν να μας καταδικάσει στην άρνηση του εαυτού μας, δεν δεχόμαστε από καμία μισανθρωπική θεώρηση των πραγμάτων να μας λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είμαστε ένοχοι και ηλίθιοι και από ένα σημείο και μετά υποχρεωμένοι σε κάποιον γελοίο επειδή αποφάσισε να αυτοκτονήσει για κάτι που υποτιθέμενα βαραίνει εμάς. Αρνούμαστε τα πνευματικά χαρακτηριστικά της ταξικής κοινωνίας.
Η απόλυτη άρνηση της χριστιανικής θεώρησης επιτυγχάνεται με τον εξευτελισμό και την βλασφημία απέναντι στα «θεία» μυστήρια. Η αντιστροφή μέσω της καταστροφής των συμβολομορφών δια της χρήσεως του αρνητικού αιθέριου σώματος και την ενίσχυσης του ανθρώπινου ηλεκτρομαγνητισμού κατευθυνόμενα προς το στόχο του χριστιανικού, εθνικιστικού και καπιταλιστικού μορφοπλάσματος και τους πνευματικούς υπερασπιστές τους.Η επέλαση του θριάμβου: Η Μεγάλη Αποκάλυψη


Ο σκοπός του τάγματος είναι να επιταχύνει την έλευση του Εωσφόρου, ο θρίαμβος θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτου θέλησης ή όχι εμείς ουσιαστικά προετοιμάζουμε το έδαφός για την επανάσταση του μαύρου φωτός. Οι μαύρες τελετουργίες ή οι υψηλότερες μορφές των σκοτεινών θεουργιών ενσωματώνοντας την υπακοή στις ιδέες του διεθνισμού της ισότητας και της κοινωνικής ελευθερίας. Η κατεύθυνση του αρνητικού εκτοπλάσματος προς την υλοποίηση σκεπτομορφής του Θηρίου πρέπει να επιτευχθεί μέσω της ένωσης σε συγκεκριμένες χωροχρονικές συνθήκες, διαμέσω της έκλυσης τεράστιων ποσοτήτων εκτοπλάσματος. Τότε θα επέλθει η πραγματική ένωσις με το θείο, η απόλυτη ταύτισις με το κτήνος, η επάνοδος της αιώνιας φλόγας, η ανύψωση στα ανώτερα πνευματικά πεδία του κοσμικού χάους. Η απόλυτη ενοποίηση θα επέλθει όταν επιτευχθεί η ταυτόχρονη κατάθεση ολικής ενεργειακής ροής μέσω του πλήρους απεγκλωβισμού του αιθερικού σώματος από την πρότερη κατάστασή του σε μαζικό επίπεδο. Για να επιτευχθεί η μεγάλη αφύπνιση του Θηρίου πρέπει να γίνει παγκόσμιος συντονισμός σε συγκεκριμένες πλανητικές συνθήκες και σταθερό χωρικό πλαίσιο ελεγμένου μαγνητισμού, για επαυξημένη επίδραση στον ψυχισμό, αφού έχει προηγηθεί η αφοσίωση στην πίστη και την γνώση των εωσφορικών δυνάμεων ,ο οραματισμός κοινής εικόνας του Εωσφόρου, η ολοκληρωτική αναγνώριση του Εωσφόρου ως εαυτού και η ολοκληρωμένη κατάληψη των όλων σωμάτων. Η μέθοδος είναι συνδυαστική καθώς δεν μένει στην εκμετάλλευση της ήδη υπαρκτής περιβαλλοντικής μαγνητικής δύναμης αλλά χρησιμοποιεί και τις ίδιες γενεσιουργικές δυνάμεις του ανθρώπινου όντος. Εφόσον επιτευχθεί η ύπαρξη της θεότητας σε ατομικό επίπεδο, πρέπει να γίνει η επέκτασης της θεότητας στο συλλογικό ώστε να αποκτήσει τις χαμένες κοσμικές δυνάμεις. Να βρεθεί σώμα ξενιστής για την ολική υλοποίηση της θεομορφής, η ολοκλήρωση θα γίνει μέσω τελετουργιών των υψηλών μαύρων θεουργιών. Ας γίνομε ο κοινός παρονομαστής της αιώνιας φλόγας, οι υποδοχείς της απελευθερώτριας Φωτιάς.


Ο ρόλος του τάγματος


Η πολιτική μας πρακτική προορίζεται για την συμμετοχή στα αναρχικά κινήματα της εποχής μας και η πνευματική μας στην αφοσίωση της διευκόλυνσης της έλευσης του Εωσφόρου μέσω της Υψηλής Μαύρης Θεουργίας και σε κάποιο βαθμό την επίθεση μέσω καταστρεπτικής μαγείας σε ανθρωπάρια που προσπαθούν να ταυτίσουν τον Εωσφόρο με καπιταλιστικές ή εθνορατσιστικές ιδεολογίες. Επειδή στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την ευκαιρία υλοποίησης αυτό το έτος θα αγωνιστούμε για την επίτευξη της επέλασης του θριάμβου. Η βασιλεία του Εωσφόρου θα επέλθει ούτως ή άλλως κι εμείς ως τμήματα του σώματος του σκοτεινού φωτός θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να βιώσουμε την επανάσταση όσο βρισκόμαστε εν ζωή. Ας αγωνιστούμε προκειμένου να έλθει στο προσκήνιο της κοινωνικο-πολιτικής ζωής ο Εωσφόρος και η υψηλή μαύρη μαγεία. Το πλήρωμα του χρόνου είναι κοντά. Ο άνθρωποι είναι «καταδικασμένοι» στην ελευθερία που θα πραγματοποιηθεί μέσω της έλευσης της Μεγάλης Αποκάλυψης.

- Luciferian Order of the Libertarian Flame –

Εωσφορικό Ταγμα της Ελευθεριακής Φλόγας
Παράρτημα:
Για να μην υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις διευκρινίζουμε παρακάτω κάποια πράγματα:


Τι ΔΕΝ είναι ο Ελευθεριακός Εωσφορισμός


Φιλοσοφική λέσχη εσωτεριστικού ή εταιρικού περιεχομένου. Δεν μας απασχολεί καμία μελέτη, δεν είμαστε ούτε χομπίστες, ούτε φιλόλογοι, ούτε πουλάμε βιβλία, «πνεύμα» και χρίσματα μας απασχολεί η επικράτηση του Εωσφόρου η πνευματική κοινωνική επανάσταση. Δεν εκμεταλλευόμαστε ελαφρόμυαλους για να τους απομυζούμε χρήματα, όπως συνηθίζεται να γίνεται σε τέτοιους χώρους.


Το καραγκιοζιλίκι που αυτοαποκαλείται «σατανισμός» : Δεν είμαστε άθεοι που θεωρούμε ότι ο σατανάς είναι ένα αρχέτυπο ή κάτι βλακωδώς αντίστοιχο. Θεωρούμε πως ο Εωσφόρος είναι υπαρκτή θεϊκή οντότητα που υπήρξε πριν από εμάς και θα συνεχίσει να υπάρχει μετά, είτε τον πιστεύουμε είτε όχι. Η ενδυνάμωση της πίστεως σε Αυτόν απλώς επιταχύνει την έλευση του. Ούτε είμαστε κομπιουτερόβιοι που έχουν καταστρέψει την ζωή τους παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, ακούγοντας μέταλ και πιστεύοντας στον σατανά με την μορφή φιγούρας της μαζικής κουλτούρας. Επίσης ούτε εγωιστές ούτε φασίστες είμαστε. Ο Εωσφόρος ΔΕΝ είναι η δόξα προς τον εαυτό και η καταστροφή των κατώτερων (αυτό έχει περισσότερα κοινα με τον ναζισμό ή τον καπιταλισμό παρά με τον Εωσφόρο) αντίθετα είναι η ενοποίηση του εαυτού με το κοινωνικό σύνολο προς την δημιουργία μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, ισότητας κι ελευθερίας. Οι χριστιανοί λένε να αγαπάς τους εχθρούς σου, οι σατανιστές να τους μισείς, εμείς λέμε ότι με την επανάσταση δεν θα υπάρχουν όροι όπως εχθροί ή φίλοι. Ελεύθερος είναι κάποιος μόνο όταν είναι ελεύθερος και ο διπλανός του. Δεν είναι τυχαίο πως η πνευματική ακροδεξιά απαρτίζεται κυρίως από οπαδούς του Ναζωραίου και σατανιστές. Επίσης ορισμένες τελετουργίες του τάγματος περιέχουν απάρνηση όλων των εθνικών συμβόλων, (όπως κάψιμο της ελληνικής σημαίας ή η επάλειψη της κόπρανα) και το τάγμα έχει καθαρά αντιεμπορευματικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχουν βαθμοί καθώς είμαστε εναντίον της ιεραρχίας, η μελέτη, η συγγραφή και η συμμετοχή στις τελετουργίες γίνεται ισότιμα από όλα τα μέλη.


Δεν έχουμε καμία επαφή με παγανισμό,wicca,καφετζούδες και αστρολόγους. Το αν σε μία τελετή μοιραστούμε κάποιο κοινό σύμβολο (όπως ένα ανάποδο πεντάγραμμο) δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε το δόγμα μιας θρησκείας. Ούτως ή άλλως τα τυπικά μας είναι επηρεασμένα και αποτελούνε μια μίξη από την εφαρμοσμένη εβραϊκή παράδοση της Καμπαλά (Χρυσή Αυγή, Κρόουλι), τους Πεφωτισμένους του Θανατερού, την Αιγυπτιακή μαγεία, την Κοινωνία των Εωσφορικών, το τελευταίο θεουργικό έργο του Ευγένιου Βιντράς, την αντιστροφή των χριστιανικών μυστηρίων, τις σφραγίδες του Τζον Ντι κ.α.


Προφανώς και δεν έχουμε σχέση με ανθρωποθυσίες, κακοποίηση παιδιών, βασανισμό ζώων και διάφορα παρόμοια. Ο Εωσφόρος είναι ο σεβασμός στα όντα και τις ζωές τους, ο Ναζωραίος είναι αυτός που μας διδάσκει να μισούμε τους ανθρώπους επειδή απλά γεννήθηκαν ως δέσμιοι του προπατορικού αμαρτήματος. Εμείς είμαστε περήφανοι που είμαστε άνθρωποι. Και όσον αφορά τα όρια των τελετών γίνεται χρήση σεξουαλικής μαγείας και ψυχεδελικών ουσιών (σε συγκριμένη πλαίσια που αποφασίζονται συνειδητά) με την σύμφωνη γνώμη όλων των μελών, ή αν χυθεί αίμα γίνεται από εμάς (από το δικό μας σώμα δηλαδή σε βαθμό που να μην βλάψει σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε το έργο μας).

Το πήραμε απο klassikoperiptosi

Εμείς προσθέτουμε ένα video, ο προιστάμενος τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος Εμμανουήλ Σφακιανάκης λέει ''Και το indymedia ειδικά το υποστηρίζουμε''

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More