Ανασυντάσσονται οι σκοταδιστές της Ευρώπης

Με γοργά βήματα προχωρά προς την παγκόσμια διακυβέρνηση, το διεθνές οικονομοπολιτικό κατεστημένο. Οι Ευρωπαίοι μιλούν ευθέως για περισσότερες πολιτικές εξουσίες που θα πρέπει να έχει η ΕΕ, θέλουμε περισσότερο Ευρώπη για τους 17 λέει η Μέρκελ. Αυτό που δεν κατάφεραν με τους πολέμους τα τελευταία 100 χρόνια το κατάφεραν μέσω της ΕΕ(για αρχή) Ο στόχος τους ήταν ένας, η απόλυτη εξάρτηση -οικονομική και πολιτική- των λαών της ΕΕ απο ένα κέντρο αποφάσεων. 
Δημιούργησαν το πρόβλημα οι ίδιοι για να μπορούν να δώσουν τις λύσεις εκείνες που  επιθυμούν. 
Αν βάλουμε την αξία των πτυχίων που έχουν αυτοί οι ακατονόμαστοι στις Βρυξέλλες (έξοδα σπουδών) ξεπερνούν ολόκληρους προϋπολογισμούς κρατών, είναι δυνατόν να μην είχαν προβλέψει την έξοδο κάποιας χώρας απο το ευρώ; Είναι δυνατόν να μην είχαν προβλέψει μυστικές συμφωνίες, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι οι καταραμένες αγορές δεν μπορούν να δανείζουν λεφτά κάτω από το τραπέζι όπως έκανε ο Σημίτης; Απλά σεμινάρια για επιχειρήσεις-συνεταιρισμούς να έκαναν δεν θα είχαν κάνει τόσες σοβαρές «παραλείψεις».


Αυτό που ζούμε στην Ελλάδα θα επεκταθεί στα περισσότερα κράτη στην Ευρώπη. Ο διοικητικής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Πανίκος Δημητριάδης, δήλωσε στη Financial Times, ότι μια έκκληση της χώρας του για ένα πακέτο βοήθειας γίνεται όλο και πιο πιθανή. Τα κράτη θα μοιάζουν σαν μικροί επαρχιακοί δήμοι που παρακαλούν για λίγα ευρώ, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.


Η  νομισματική ένωση ήταν το πρώτο βήμα στη σκακιέρα της  παγκοσμιοποίησης, τώρα προχωράνε ένα βήμα παραπέρα. Μια κεντρική εξουσία που θα έχει τον έλεγχό  στις ευρωπαϊκές τράπεζες αλλά ταυτόχρονα θα έχει εξουσίες που θα καθορίζουν πολιτικές. Δηλαδή μια επιτροπή τύπου τρόικα αλλά με πανευρωπαϊκές αρμοδιότητες. 
Μιλάνε ανοιχτα για λιγότερη εθνική κυριαρχία των κρατών, ο προυπολογισμός των κρατών θα ελέγχεται κεντρικά, μια εξωτερική πολιτική.

 «Είμαστε υπέρ μιας τραπεζικής ένωσης», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, Υπέρ μιας τραπεζικής ένωσης τάχθηκε και ο κ. Ρεν, τονίζοντας ότι η Ευρώπη χρειάζεται να σπάσει τους δεσμούς μεταξύ τραπεζών και κυβερνήσεων.Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας πανευρωπαϊκής δημοσιονομικής αρχής.
Ο πάπας το έχει πεί εδώ και καιρό: Για να βγούμε από την κρίση, όλοι οι λαοί χρειαζόμαστε μια παγκόσμια υπερεθνική κυβέρνηση!!! Δείτε το video


Ενα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα που θα αποφασίζει για το ποιοί θα ζήσουν και ποιοί θα πεθάνουν, τα προβλήματα με την χορήγηση φαρμάκων στους καρκινοπαθείς στην Ελλάδα είναι μια μικρή επίδειξη δύναμης αυτής της μισάνθρωπης και σκοτεινής ολιγαρχίας.
Σε παλαιότερο άρθρο μας με τίτλο Το ηλεκτρονικό χαβιεδότσουρμο  είχαμε επισημάνει τους κινδύνους απο το ηλεκτρονικό φακέλωμα. Δεδομένης της παντοδυναμίας των τραπεζών αφού θα περάσουν σε κρατικό-ευρωπαικό έλεγχο και με πρόσχημα την φοροδιαφυγή όλα θα καταγράφονται ηλεκτρονικά. 
Αφού οι τράπεζες θα είναι «κοινό αγαθό» όπως είναι ένα νοσοκομείο  και θα πρέπει να «προστατευθεί» και με δεδομένο ότι όλες οι συναλλαγές των πολιτών θα είναι σε μια κεντρική βάση δεδομένων αυτόματα το οικονομοπολιτκό σύστημα γίνεται παντοδύναμο.
 Έτσι το ποιό ακραίο σενάριο ελέγχου είναι γεγονός.
Ποιος φανταζόταν πριν πέντε χρόνια ότι θα κόβουν το ρεύμα σε κάποιον πολίτη επειδή δεν μπορεί να πληρώσει την εφορία; (χαράτσι ΔΕΗ)
Όποιος χρωστάει στην τράπεζα  θα μπορεί να έχει βιβλιάριο υγείας;
Όποιος χρωστάει στην εφορία θα μπορεί να ψωνίζει με τις κάρτες ή θα είναι «κλειδωμένες» μέχρι να ξεχρεώσει;
Όποιος δεν πληρώνει διόδια θα έχει ρεύμα στο σπίτι του ή θα πρέπει να πληρώσει για να του επανασυνδεθεί το ρεύμα;

Γραφικούς, παρανοϊκούς, υπερβολικούς και με συνομοσιολογική σκέψη έλεγαν όλους αυτούς που μιλούσαν για παγκόσμια δικτατορία. Να που έφτασε η ώρα, η εφορία παίρνει τα χαράτσια κατευθείαν απο τον μισθό μας. Ομάδες πληθυσμού ρίχνονται στον καιάδα της απελπισίας και της εξαθλίωσης επειδή, λένε, χρωστάει το κράτος. 
Δεν εξέθεσαν ποτέ το πρόβλημα,απλά, αποφάσισαν ένα πρωί, πως για να σωθούμε(!) επιβάλλεται να πέσουμε στα νύχια  των παγκοσμίων τοκογλύφων,ενώ την ίδια στιγμή κάνουν δηλώσεις του τύπου, μαζί τα φάγαμε, είναι σπάταλο το κράτος, είμαστε διεφθαρμένος λαός.
Πριν λίγα χρόνια όταν ανέλαβε ο Παπούλιας πρόεδρος, η Αννα Ψαρούδα Μπενάκη ως πρόεδρος της βουλής του είπε στην προσφώνησή της: Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές
καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά ίσως και να παραβιάζονται απο αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων. Η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί απο νέες μορφές διακυβέρνησης.

Ο Παπούλιας άκουγε, το βλέμμα του τότε θύμιζε αγροκτήματα αρόζα αλλά καταλάβαινε πολύ καλά τι του έλεγε. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει.
Έρχονται τώρα τα νέα φυντάνια του πολιτικού συστήματος, ο Alexis Tsipras, που υποσχέθηκε ηλεκτρονικές κάρτες για αγρότες, ηλεκτρονικό σύστημα για την περιουσία,φακέλωμα για φοροφυγάδες, αυτά στην Ελλάδα του 2012, που μέχρι πρίν λίγα χρόνια οι προεκλογικές υποσχέσεις ήταν σε επίπεδο ποιός θα διορίσει τους ποιο πολλούς, ποιός θα δώσει περισσότερα και τελικά δεν τα έδινε... 
Τώρα ο προεκλογικός αγώνας γίνεται στα σαλόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι δεν περνάει απο το χέρι μας αλλά ούτε και απο το χέρι των πολιτικών μας.
Στις επόμενες εκλογές αν αφήσουν αυτοί οι υπάνθρωποι τοκογλύφοι να γίνουν, οι πολιτικοί-τεχνοκράτες, οι... τι να κάνουμε χρωστάμε- θα διαπραγματεύονται τους Έλληνες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της παγκόσμιας δικτατορίας.



Ως Έλληνες έχουμε αποδείξει  οτι το φως βασιλεύει έναντι του σκοταδισμού. 
Ας ελπίζουμε...












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More