"Ο στόχος στην Ελλάδα ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστούσε τη δημοκρατία"(video)

O αμερικανός δημοσιογράφος Greg Palast αποκαλύπτει τη συμφωνία των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. με την Goldman Sachs για να πουληθεί η Ελλάδα και και ο βρετανός καθηγητής Οικονομικών και πολιτικός αναλυτής Rodney Shakespeare λέει πως το χρέος της Ελλάδας είναι ΑΠΑΤΗ και ότι η λύση είναι ο έλεγχος των τραπεζών!!!
Απομαγνητοφωνημένα αποσπάσματα απο το παρακάτω video

Rodney Shakespeare:
"...Η Ελλάδα είναι  κατεχόμενη και αποικιοκρατούμενη και θυσιάζεται για κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει...
Η Ε.Ε , η ΕΚΤ  και το ΔΝΤ  προσπαθούν να συντηρήσουν  την κατάσταση στην Ελλάδα για να κρατήσουν όρθιο ένα σύστημα που καταρρέει, το οποίο τώρα είναι εκτός ελέγχου ...στην ουσία βλέπουμε  μέρος  μίας συνολικής  πτώσης ..."

Palast

"...Μπορεί να μην  με βλέπετε  στα αμερικανικά κανάλια όμως με  έβγαλε στον αέρα  και μάλιστα σε prime time , το πρώτο  ειδησεογραφικό κανάλι του κόσμου το BBC.Αυτό έγινε όταν  πήρα έγγραφα μέσα  απο το ΔΝΤ και τώρα βλέπουμε την Ελλάδα να φλέγεται.
Υπάρχει ένα κεφάλαιο στο βιβλίο μου  Vultures picnic, που λέγεται  "Η γενική γραμμή της παγκοσμιοποίησης".Εκεί  παραθέτω  τα έγγραφα απο το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.Λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας , μπόρεσα να μιλήσω στον γενικό διευθυντή  του  ΠΟΕ  (παγκόσμιου οργανισμού εμπορίου) και να του δείξω  εμπιστευτικά έγγραφα και τηλεγραφήματα .Θα μπορούσε να μου πεί ότι  όλα αυτά είναι  επινοήσεις συνωμοσιολόγων , όμως  τα επιβεβαίωσε ΟΛΑ!
Προσπάθησε να τα δικαιολογήσει , αλλά τα επιβεβαίωσε όλα!

Είδα έγγραφα που έλεγαν  "όταν δείτε την Ελλάδα να φλέγεται..." 
Μίλησα καιμε τον εμπνευστή του Ευρώ τον  Μπομπ Μαντέλ ο οποίος είπε , ότι η ιδέα ήταν  να ξεπουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας  και για να το πετύχεις αυτό πρέπει  να ανάψεις φωτιά , αυτός ήταν ο στόχος  του  Ευρώ.
Μου είπε επίσης ότι ήταν πολύ στενοχωρημένος που οι δημοκρατίες είχαν τον δημοσιονομικό έλεγχο.Το Ευρώ ήθελε να δημιουργήσει έναν μηχανισμό , που θα υποδούλωνε  τις εκλεγμένες κυβερνήσεις , σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η οικονομική φόρμουλα λέγεται "ο κανόνας του 3%", αλλά ο στόχος  ήταν να δημιουργηθεί κάτι  που θα αντικαθιστούσε τη δημοκρατία!
Συνάντησα και τον σημερινό  πρωθυπουργό της Ιταλίας τονΜόντι....
...
Στην περίπτωση της Ελλάδας , την οποία  λέω "τόπο του εγκλήματος", οι λεγόμενοι "σοσιαλιστές" και οι "συντηρητικοί" έκαναν συμφωνία με την  Goldman Sachs να αποκρύψουν  το πραγματικό έλλειμμα και να φανεί ότι  η G.S  έχασε  πολλά λεφτά.Στην πραγματικότητα  έγινε μια μυστική συμφωνία  αποπληρωμής με μεγάλες και σοβαρές ρήτρες... σύν  κάμποσα δισεκατομμύρια σε πανωτόκια ...όταν όλα αυτά βγήκαν στην επιφάνεια η αγορά των ελληνικών ομολόγων  κατέρρευσε τελείως...
Η Security Exchange Commission των ΗΠΑ  κανονικά έπρεπε να "συλλάβει" την ελληνική κυβέρνηση....
Έγινε συνωμοσία μεταξύ της  ελληνικής κυβέρνησης και της  Goldman Sachs και αντί  να παραπεμφθεί η  G.S στη δικαιοσύνη  παίρνει  χρήματα  απο τηνΕΚΤ   για τον χειρισμό της  διάσωσης της Ελλάδας.Έτσι διασώζεται  η ίδια για να   καταλάβει  μετά αυτην την χώρα  που υποτίθεται  θα βοηθούσε να διασωθεί  και να  μπορεί να "αγοράζει" την περιουσία της, τις παραλίες , τη ναυτιλία !!!
Alex Jones:
..Πάνω απο το 90% του χρέους  της Ιρλανδίας  της Ελλάδας και της Ισλανδίας δεν το χρωστούν οι λαοί τους αλλά οι προδότες πολιτικοί τους   που  προσυπέγραψαν  την απάτη με τα παράγωγα  της  Goldman Sachs , της J.P Morgan κ.α ...και έρχονται σήμερα και κάνουν  κήρυγμα  στος λαούς ....
... οι λαοί της Ευρώπης έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι .... (η  άκρως αποκαλυπτική συνέχεια επί της ...οθόνης)
 
πηγή klassikoperiptosi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More