Πάγκαλος..... όνειρο ήταν και πάει!!!!Σας παρουσιάζω σήμερα το πρώτο θύμα του ΣΥΡΙΖΑ, τον άνθρωπο που γιαουρτώθηκε, λοιδωρήθηκε, ξυλοκοπήθηκε, καρεκλοχτυπήθηκε και όλα αυτά γιατί ; Γιατί είχε αντίθετη άποψη, και τόλμη! Ναι είχε την τόλμη να καταγγείλει τον συριζα και τους τραμπούκους του γιατί όταν αυτός έτρωγε, οι συριζαίοι φὠναζαν! Μα είναι ποτέ δυνατόν να μην σέβονται το φαγητό του άλλου , όταν μάλιστα το έχει τόσο ανάγκη;
Αποφάσισε λοιπόν να κάνει την ηρωικότερη πράξη της άχαρης και μίζερης ζωής του, αποφάσισε να αντισταθεί, να φωνάξει, να διεκδικήσει την ησυχία του ενώ τρώει.
Δείτε τι δήλωσε , αυτός ο πρώτος αντιστασιακός του μαύρου καθεστώτος
«Εγώ δέχτηκα επιθέσεις από τον κ. Τσίπρα και τους τραμπούκους του, υπό την μορφή του ξυλοδαρμού. Μου πέταξαν καρέκλα, μου πέταξαν γιαούρτι και ήταν μπροστά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούσαν τους τραμπούκους. Δύο δήμαρχοί του ήταν επικεφαλής στα γεγονότα που άρχισαν τον κύκλο των τραμπουκισμών και μετά συνοδεύτηκαν αυτά από πλήθος άλλων τραμπουκισμών κατά πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ δεν καταλάβαινε τόσους μήνες. Αυτός που άνοιξε το δρόμο στη φασιστική φλυαρία γύρω από κάποιου είδους ξένη κατοχή επί της χώρας και δοσίλογων συνεργατών των ξένων κατακτητών είναι ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, ο οποίος επιβραβεύτηκε από τους πολίτες γι αυτή, ακριβώς, τη συμπεριφορά του, γιατί ήταν μεγάλο το πάθος του κόσμου εναντίον της πολιτικής που περιελάμβανε τα μνημόνια και που αναγκαστήκαμε εμείς να εφαρμόσουμε και να υπερασπιστούμε και ψήφισε τους πιο ακραίους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More