Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, και κουφή και απούσα! Η ανθρωπιά;;;


Και ενώ πολιτικά κόμματα, αρχηγοί, επιτελεία, κομματάρχες , θα έλεγα ιδίως αυτοί, αγωνιούν για το μέλλον μας στην Ευρώπη , η ζωή στην Ελλάδα τραβά την ανηφόρα, με τους δικαστές να τηρούν το γράμμα του νόμου, όπου μπορούν. 
Εξαντλούν την αυστηρότητα τους σε οικογενειάρχες χτυπημένους από την ανεργία  ή από το σύστημα , διότι μεταξύ μας ζουν, κινούνται και υποφέρουν άνθρωποι που δουλεύουν μεν , δεν πληρώνονται δε!
Οι δικαστές εκεί σηκώνουν τα χέρια ψηλά:Εξ άλλου πιο εύκολα τα βάζεις με κάποιον που δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο του , και τον πετάς στο δρόμο , παρά με τον εργοδότη που δεν πληρώνει τον άμοιρο που πέταξες στο δρόμο με μία νόμιμη απόφαση !
Διότι ο εργοδότης έχει και δικηγόρο και λεφτά , είναι το σύστημα, ο έρμος άνεργος ή απλήρωτος που θα τα βρει!
Μεταφέρω από το Αντι-νέα τάξη  έκκληση σε όλους εμάς-εσάς που είστε εκτός συστήματος άρα περισσότερο άνθρωποι! 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ 2 ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΗ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!! ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ!!! ΣΤΗΝ..
ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΝΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΗ.. ΣΤΟ 6972-370417 ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More