Θα περιμένουμε άλλες μέρες

Όλα τα καθώς πρέπει site σήμερα έχουν  στα πρώτα θέματα των σελίδων τους την αυτοκτονία του ανθυπασπιστή ο οποίος κατηγορείτο για ασέλγεια σε βάρος 16χρονου και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο ανθυπασπιστής αυτοκτόνησε με τα κορδόνια των παπουτσιών του.
Καθημερινά αυτοκτονούν οι Έλληνες και σκόρπια στα ίδια site διαβάζουμε μόνο για τις πιο εντυπωσιακές αυτοκτονίες.
Λες και ο τρόπος που θα αυτοκτονήσει κάποιος έχει μεγαλύτερη σημασία από τον λόγο που τον οδήγησε εκεί.
Οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα αυξάνονται μέρα με τη μέρα εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης των Ελλήνων  και δεν περνάνε καν στα ψιλά γράμματα.

Πριν λίγες ημέρες τα ίδια site είχαν δημοσιεύσεις την εξής είδηση:
Ένας άστεγος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, όταν πείραξε καλώδια της ΔΕΗ στο Αιγάλεω. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο στη Νίκαια, όπου κατέληξε. 
 Η είδηση τελικά ήταν διαφορετική.
Ο 45χρονος είχε μετακομίσει πρόσφατα σε αυτή την γειτονιά με την ανήμπορη μητέρα του και τον αδελφό του.Η ΔΕΗ του έκοψε  το ρεύμα γιατί δεν είχε να το πληρώσει.  
Μετά από μια εβδομάδα τον είδαν οι γείτονες να σκαρφαλώνει στην κολόνα της ΔΕΗ προσπαθώντας να  πάρει πίσω «αυτό που του ανήκει» όπως τους είπε με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει το ρεύμα.
Το ότι έμενε σε ένα σπίτι αλλά δεν είχε λεφτά για το ρεύμα μάλλον προκαλεί λιγότερο οίκτο από ότι ένας άστεγος.
Στον καταιγισμό των πληροφοριών που δεχόμαστε η είδηση δεν είναι στην αιτία των γεγονότων αλλά στον εντυπωσιασμό που μπορεί να προκαλέσει.
Στα δελτία ειδήσεων γράφουν καθημερινά με μεγάλα γράμματα " Τον σκότωσαν για 100 ευρώ" λες και αν τον σκότωναν για 1 εκατομμύριο ευρώ θα ήταν λογικό να τον σκοτώσουν.

Η αιτία των αυτοκτονιών είναι η απόγνωση. Η απόγνωση, βοηθάει σίγουρα αυτούς που θέλουν με κάθε τρόπο να μας πουν ότι έτσι και δεν υπακούσουμε στην ευρωχούντα των μνημονίων,  θα πεθάνουμε. Δεν θα πεθάνουμε και δεν θα αυτοκτονήσουμε. 

Θα περιμένουμε άλλες μέρες 
και για το πείσμα σας 
γουρούνια θα αντέχουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More