Ψάχνετε Πρωθυπουργό; Γιατί δεν ρωτάτε την Γιάννα ρε παιδιά; κάποιον θα έχει πρόχειρο

Ντροπή και αίσχος. Ψάχνετε απεγνωσμένα πρωθυπουργό για να σχηματίσετε κυβέρνηση εθνικού σκοπού. Λες και χάθηκαν οι πατριώτες σε αυτό τον τόπο. Ήμαρτον!!! Γιατί δεν ρωτάτε την Γιάννα Αγγελοπούλου;  Ολόκληρο πρόγραμμα έφτιαξε στο Χάρβαρντ για παγκόσμιους ηγέτες. Τέτοια απαξίωση για ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους για αυτόν τον τόπο; (Λεφτά δεν δίνουν γιατί δεν το έχουν σε καλό) Η κυρία αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στην Ελλάδα. Ρωτήστε αν δεν μας πιστεύεται εργολάβους, καναλάρχες, προμηθευτές του δημοσίου, μέλι στάζει το στόμα τους.Τόσο επιτυχημένοι ολυμπιακοί δεν είχαν ξαναγίνει κατά γενική ομολογία, τόσο πετυχημένοι που ακόμα δεν ξέρουμε πόσο μας στοίχισαν.
Μετά την μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας αυτή η κοιτίδα του πολιτισμού με ανοιγμένα τα φτερά της είπε αΐ σιχτίρ στην Ψαροκώσταινα και πήγε στο Χάρβαρντ.Επιτέλους βρήκε ανθρώπους με πνευματικό επίπεδο για να τους εμφυσήσει το οραμά της.
 H Ελληνίδα πρέσβειρα(τρομάρα της) παρουσίασε στο Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ το "Angelopoulos Global Public Leaders Programme" (ανατρίχιασα).Στην  εκδήλωση συμμετείχαν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ντέιβιντ Ελγουντ. Για όσους δεν κατάλαβαν ο σκοπός του προγράμματος της κυρίας Αγγελοπούλου είναι να φτιάχνει παγκόσμιους ηγέτες!!!!!!
Ορίστε τόσο σημαντικά προγράμματα για ηγέτες και εσείς ψάχνετε ακόμα για πρωθυπουργό.Έτοιμα στημένα μαγαζιά που ξέρεις βρε αδελφέ τι παίρνεις!
Θές πρωθυπουργό για κράτος με πολλές κρατικές επιχειρήσεις; Θα ψωνίσεις απο την κυρία!!
Προτιμήσατε πρωθυπουργό απο την τριμερή και να τι πάθατε. Δεν κάνει ο Λουκάς για την Ελλάδα ρε παιδιά!!!
Τι κράτος έχεις;
Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
και να σε κλέβουν φανερά,
κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
τον κλέφτη να γυρεύουνε;(Γ.Σουρής)
Αν έχεις τέτοιο κράτος θα σου στείλουμε τον George σκέφτηκαν οι φίλοι μας!Την ξαναπατήσαμε!!!!
Για αυτό η κυρία στην αίθουσα του Χάρβαρντ μίλησε για τους ολυμπιακούς αγώνες, κλασικό παράδειγμα. Στην ομιλία της εμφανώς συγκινημένη είπε: «Δείξαμε ότι εμείς οι Έλληνες μπορούμε, ότι η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη χώρα – μια χώρα που μπορεί να ανταποκρίνεται σε δύσκολες προκλήσεις. Αυτό το πνεύμα χάθηκε την επόμενη μέρα των Αγώνων. Λυπάμαι πραγματικά για αυτό»
 Στην συγκίνηση πάνω ξέχασε να αναφέρει την προσπάθεια που έκανε στο Greece  για να βοηθήσει την χώρα στον πλουραλισμό της ενημέρωσης. Αγόρασε Τον ελεύθερο Τύπο, ένα ραδιόφωνο και ένα  site. Επειδή ο Έλληνας ως γνωστό είναι αχάριστος, δεν διάβαζε αυτή την ενημερωτική εφημερίδα με τα υπέροχα αδιάφορα και αφηρημένα άρθρα, με αποτέλεσμα η εφημερίδα απο 16 εκατομμύρια ζημιές που είχε όταν ανέλαβε αυτό το ζεύγος της προσφοράς να εκτιναχθεί στα 34 εκατομμύρια. 
Τόνισε «Ελπίζω ότι η χώρα μου θα επανακτήσει αυτή τη διάθεση και πιστεύω ακράδαντα ότι το κλειδί για να το καταφέρει είναι μια νέα γενιά ηγετών».
Και συμπλήρωσε
«Οι ουσιαστικές λύσεις στα σύνθετα προβλήματα που απασχολούν τη διεθνή κοινότητα μπορούν να προκύψουν μόνο από θαρραλέους και αφοσιωμένους ηγέτες».
Τέτοιους ηγέτες θέλουμε κυραγιάννα μας, όχι διστακτικούς σαν τον Παπανδρέου που στα δύο χρόνια διακυβέρνησης του δεν κατάφερε να ξεπουλήσει όλες τις εταιρείες του δημοσίου.Είναι δυνατόν επικερδείς επιχειρήσεις όπως ο ΟΣΕ και η ΔΕΗ  να ανήκουν στο κράτος; Ο αποφασισμένος ηγέτης θα πρέπει να ξέρει πως θα ξεπουλήσει άμεσα και γρήγορα στα κοράκια. 
Ο Βενιζέλος λέει ότι ψάχνει για αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ 30αρι το πολύ, ωραίο, να είναι λέων στο ζώδιο με υδροχόο ωροσκόπο. Να δείχνει και λίγο του σαλονιού και λίγο του λιμανιού. Κάτι σαν τον cool Αλέξη, αλλά πιο πειστικό απο τον Τσίπρα και πιο αποφασισμένο.
Αλήθεια ο Αλέξης ποιά σχολή έβγαλε; Απο το σχολείο ξεχώριζε ο Αλέξης, συνεντεύξεις, ομιλίες αλλά μετα τον χάσαμε για λίγο μάλλον θα είχε πάει σε κάποια σχολή ηγετών.

Η κυρία Αγγελοπούλου ανακοίνωσε επίσης σε συνεργασία με τη Σχολή Διακυβέρνησης Κέννεντυ και το Clinton Global Initiative (CGI) του προέδρου Κλίντον, ότι έχουν επιλεγεί οι υποψήφιοι που θα αποτελέσουν την πρώτη σειρά πρώην εκλεγμένων ηγετών για το “Angelopoulos Global Public Leaders Programme”. Αυτό θα πεί αξιοκρατία στις διαδικασίες.
Θες έναν ηγέτη στην Αφρική βρε αδελφέ; Ένα τηλέφωνο και τον έχεις όπως τον θέλεις. Θέλεις ηγέτη στην Ευρώπη; τον έχεις.

Ο Πρόεδρος Κλίντον και η κα Αγγελοπούλου στη συνέχεια δέχθηκαν ερωτήσεις από τους φοιτητές του Χάρβαρντ που ήταν παρόντες στη συζήτηση.

Για την ιστορία να σας θυμίσω οτι η κυραγιάννα μας γνώρισε τον Αγγελόπουλο στο πατριαρχείο μετά από μια ξαφνική λιποθυμία που είχε η ίδια.
Ο ιππότης Αγγελόπουλος ανέλαβε τις πρώτες βοήθειες και αυτό έμελλε να είναι η αρχή μιας ιστορίας αγάπης που εκτός από παιδιά αρχίζει να σπέρνει και παγκόσμιους ηγέτες τώρα πια.
Ένας εκ των απογόνων της δυναστεία Αγγελόπουλων, ο Παναγιώτης, εκτός απο καταληψίας στο Χάρβαρντ αθρογραφεί κιόλας περιμένοντας υπομονετικά την σειρά του, για να αναλάβει αυτό που ξέρει καλύτερα, να είναι ηγέτης!!! Δείτε ένα απόσπασμα απο άρθρο του:

«Να προσεγγίσουμε τις Κοινωνικές επιστήμες με το θάρρος, όπως ο Μαρξ μας παροτρύνει, για να αναλάβουμε την «αδίστακτη κριτική όλων αυτών που υπάρχουν», χωρίς να φοβηθούμε τα συμπεράσματα ή τις συγκρούσεις του με τις υπάρχουσες δυνάμεις. Το να κάνουμε ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσουμε μεταξύ της πραγματικής δημοκρατίας και της κανιβαλιστικής κεφαλαιοκρατίας. Πρέπει να διαλέξουμε πλευρά απέναντι στο φλέγον ερώτημα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στους καιρούς μας: σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα.»


Καλή αποφοίτηση ευχόμαστε στον μελλοντικό ηγέτη και περαστικά σε εμάς που νομίζουμε ότι η κάλπη κάθε τέσσερα χρόνια ονομάζεται δημοκρατία. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More