Πελάάάάτες μουυυυυ!!!!! Φωνάζουν έντρομοι οι ευρωπαίοι. Σας χάνουμεεεεεεεεεεε

Συμβουλές , φοβέρες διλήμματα από τους Ευρωπαίους φίλους μας. Χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα που μπορούν και που έχουν ήδη δοκιμάσει με επιτυχία και αλλού.
Δεν έχουν σκεφτεί ακόμα να χρησιμοποιήσουν το φιλότιμο. Λέξη εντελώς άγνωστη σε όλους αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας, σβήνουν τις ελπίδες και τα όνειρα μας.
 Δεν υπάρχει στα λεξικά τους ,ούτε γνωρίζουν την σημασία της. Τώρα θα μου πες οι δικοί μας...φίλοι πολιτικοί που την γνωρίζουν τι κάνουν:
Τι να κάνουν κι αυτοί βρε παιδιά, μήπως τους δίδαξε κανείς την πραγματική σημασία της!!. Οι περισσότεροι από τους  εντιμότατους φίλους μας προέρχονται από τα ελληνικά πολιτικά τζάκια , άρα μεγαλωμένοι με  στόχο-όχι εμάς έχουν και άλλους- να γίνουν επαγγελματίες πολιτικοί, με σπουδές στα ...εξωτερικά. Και βέβαια εκεί η λέξη και η έννοια, για το φιλότιμο λέω, δεν υπάρχει.
Η τελευταία απειλή είναι η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη!
 Άντε λοιπόν καμάρια μου τι περιμένετε και δεν μας βγάζετε;
Τι προβληματάκι έχετε να σας το λύσουμε! 
Βαρέθηκα να σας ακούω τόσον καιρό τώρα να μας απαξιώνεται, να μας απειλείται, να μας τρομοκρατείται!! Ε λοιπόν κύριοι , μέσα και έξω από την Ελλάδα, ή κάντε πλέον πράξη την απειλή και βγάλτε μας από την Ευρωζώνη αναλαμβάνοντας το κόστος για το τι θα συμβεί στις χώρες σας, ή αφήστε μας στην ησυχία μας!!!!! 
Μπορούμε να ζήσουμε  και χωρίς τις απειλές , την τρομοκρατία, τα διλήμματα σας. Εσείς μπορείτε χωρίς τους πελάτες σας!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More