Στη Δημοκρατια δεν υπάρχουν αδιέξοδα , εκτός αν έτσι ορίζει ο εκλογικός νόμος!!!!

Από που να αρχίσω! Από την αποχή; Είναι τελικά πολιτική στάση, αδιαφορία, ανευθυνότητα ή μεγαλειώδης βλακεία;
Από την πρωτιά που οι ψηφοφόροι έδωσαν σε ένα κόμμα που ψήφισε το μνημόνιο και συγκυβέρνησε;
Από την είσοδο στη βουλή του φασίστα Μιχαλολιάκου και της παρέας του; Έδωσαν ήδη τα πρώτα δείγματα χυδαίας φασιστικής συμπεριφοράς , όταν ζήτησαν να σηκωθούν οι δημοσιογράφοι την στιγμή που μπήκε στην αίθουσα ο αρχηγός. Και αυτοί έμειναν να ακούσουν τον ασυνάρτητο λόγο του ...νικητή που ως άλλος Καίσαρας  επισημαίνει "ήρθα,είδα, νίκησα"
Ντροπή σε όσους  επέτρεψαν, στον τόπο της Δημοκρατίας να εισβάλουν φασίστες, ντροπή γιατί επέτρεψαν στην βία να στρογγυλοκαθήσει στην εξουσία, ντροπή γιατί μέσα σε λίγες ώρες χαράμισαν τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού.
Ντροπή σε όσους ανέχονται και προβάλλουν το φασιστικό λόγο μιας παρέας με στρατιωτική λογική και νοοτροπία, ντροπή σε όσους έμειναν εχτές ...να επιβεβαιώσουν το νικητή.
Δυστυχώς η μεγαλύτερη ντροπή ανήκει σε αυτούς που είτε από πολιτική ανωριμότητα , είτε από πολιτική θέση έδωσαν το δικαίωμα με ποσοστό  6% στον φασισμό να μπεί στις ζωές μας.
Αλήθεια αυτοί οι 19 στο Δίστομο με τι καρδιά ψήφισαν χρυσή αυγή και ναζισμό; Δεν θυμάμαι απο την ιστορία να υπήρξαν κάτοικοι του Δίστομου που συνεργάστηκαν με τους ναζί, όμως θα μου πείτε τα πράγματα άλλαξαν στην Ελλάδα του 2012 και μια χούφτα φασίστες δεν μας αφήνουν να χαρούμε την άνοδο των αντιμνημονιακών , προοδευτικών, αριστερών δυνάμεων τούτης της χώρας!
Και για να μην ξεχνιόμαστε " Εγέρθουτου " κατά την προτροπή του μελανοχίτωνος χρυσαυγίτη, κάθε φορά που θα σκέφτεστε την δημοκρατία και πως κατάντησε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More