Τοίχο , τοίχο μη σας πετύχω!!!!

Μειωμένα από σήμερα όλα τα επιδόματα κατά 22%. Το επίδομα ανεργίας, τα επιδόματα μητρότητας, τα οικογενειακά, όλες οι κοινωνικές παροχές ακολουθούν το κούρεμα του κατώτατου μισθού  και κόβονται ανάλογα.
Η μεγάλη μου απορία , που απορία θα μείνει , είναι για το επίδομα αλληλεγγύης που το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες- οι Έλληνες είπα όχι οι βουλευτές ούτε οι επιχειρηματίες , ούτε όσοι έβγαλαν και βγάζουν έξω τα εκατομμυριάκια , που νάναι καλά τούτος ο λαός τους εξασφάλισε- αυτό λοιπόν το επίδομα θα μειωθεί κατά 22% έστω κατά 2-3% κάτι βρε παιδί μου, για να βουλώσουν στόματα.
Νομίζω πως χωρίς καμία ντροπή πια, λένε τα μεγαλύτερα ψέμματα και σχίζουν τα ιμάτια τους περί της αληθείας!
Προεκλογική περίοδος και άρχισαν να βγάζουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα,να εκτοξεύουν κατηγορίες πρός κάθε αντίπαλο και το κυριότερο να σφάζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα για την Ελλάδα και τους Ελληνες.
Να δείτε αλήθειες, ψέματα και λάσπη  στο ίδιο χέρι να εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση και μεις στη μέση να πληρώνουμε το μάρμαρο!
Το χειρότερο δε είναι πως αρκετοί από μας θα προσεγγιστουν για προεκλογικό ρουσφετάκι . Θα πατήσουν στην ανάγκη, την ανεργία την εξαθλίωση. Μακάρι να τους περιμένουμε στη γωνία, καταγγέλοντας, γιαουρτώνοντας και ακυρώνοντας τους.Μπορεί να γίνει  η δική μας απάντηση στην αθλιότητα και ανεντιμότητα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More