Βοήθειαααααααααααααααααα

Ας ακούσουμε τουλάχιστον την κραυγή της!!!!
Πολλές απορίες έχω σήμερα και δεν θα μου βγει σε καλό!παρακολουθώντας τα γεγονότα και ανατρέχοντας σε παλιές δηλώσεις ...διακεκριμένων Ελλήνων πολιτικών, τώρα μιλάω για τον Παπακωνσταντίνου  (Περί PSI... Περί αναδιάρθρωσης... Περί κουρέματος...)

Ο πρώην τσάρος της οικονομίας.
Καλέ ο Αρσένης τι κάνει,που είναι,χάθηκε και ανησυχώ- που σε εκπομπή της κρατικής μας έλεγε και μάλιστα απολύτως αγανακτισμένος, που δεν καταλαβαίνουμε τα εξής καταπληκτικά.
"Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε κούρεμα του χρέους θα είναι καταστροφικό.Κινδυνεύουν τα ασφαλιστικά και οι κοινωνικές παροχές".
Τι να λέει άραγε τώρα και γιατί αυτοί οι καλοί άνθρωποι οι δημοσιογράφοι δεν παίζουν ξανά και ξανά τις δηλώσεις του;
Γιατί αυτοί οι καλοί άνθρωποι πανηγυρίζουν μαζί με τους πολιτικούς; για την θαυμαστή έκβαση των .....διαπραγματεύσεων ενώ έχουν δηλώσεις πολλών Πασόκων για το αντίθετο;
Και δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν και οι

Μιχελάκης ΝΔ.  Δείτε εδω στο 01 55



Σαρκοζι 


Παπανδρέου στη ΔΕΘ, Προβόπουλος  της Τράπεζα της Ελλάδος, Πάγκαλος και λοιποί




Ο Ενας, Ο μοναδικός, Ο αξερεπέραστος 
τεχνοκράτης-Πρωθυπουργός



 Απορίες που δεν θα απαντηθούν από κανέναν γιατί αυτή τη στιγμή βρε κουτά προέχει η εκτέλεση των μέτρων και οι εκτελεστές προσπαθούν να πιάσουν τους στόχους.
Τρέξτε, καλυφθήτε , κρυφτήτε οι οικονομικοί δολοφόνοι τριγυρίζουν ανάμεσα μας, τους έχουμε κάθε μέρα να μας υποδεικνύουν το... καθήκον μας.
" Πληρώστε εσείς γιατί οι δικές μας τσέπες έχουν ανεπίστροφες βαλβίδες, εισρέει χρήμα μόνο, η εκροή δεν εκτελείτε. Όσο για σας υπάρχουν συσσίτια και όσα παγκάκια άφησε ο Καμίνης, άνοιξη μπαίνει θα βολευτείτε. Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει".
Πάμε σε ένα δρόμο που άλλοι με επέλεξαν και τώρα με δημοκρατικές διαδικασίες- εκλογές θα μας κάνουν συνένοχους στο έγκλημα. Ας επιλέξουμε τουλάχιστον τώρα , έχοντας κατά νου την Ισλανδία, να τους πετάξουμε έξω από τη Βουλή και τη ζωή μας, επιλέγοντας το δρόμο που θα βαδίσουμε εμείς, για εμάς και τα παιδιά μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More