Ποιοί μας δουλεύουν σήμερα;


Δουλεύουυυυυμεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Παρασκευή σήμερα 9 του Μάρτη και δουλεύει σκληρά για μας ο Ευάγγελος. Θα απαντήσει εκεί γύρω στις 11:00 στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση με θέμα «Διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών από τις τράπεζες».
Γύρω στις 12:30 ο ήδη σκληρά εργαζόμενος θα δώσει συνέντευξη τύπου, μη μου τον στριμώξετε πολύ γιατί έχει βαρύ πρόγραμμα σήμερα και είναι και σε κρίσιμη φάση.(πολιτική εννοώ και όχι ηλικίας).
Στις 15:00  έχει την τηλεδιάσκεψη του eurogroup και αν σκεφτείτε πως είναι μεσημέρι , θα είναι κουρασμένος διότι δουλεύει από το πρωί, νυσταγμένος διότι τα βράδια σκέφτεται και δεν κοιμάται και το βασικότερο πεινασμένος, διότι από το πρωί τρέχει για μας που καιρός για τσιμπιματάκι( έτσι το λένε τώρα, λόγω λιτότητας δεν τρώει το πουλάκι μου τσιμπάει και όποιον πάρει ο χάρος, ούπς το πιρούνι εννοούσα) , καταλαβαίνεται γιατί οι διαπραγματεύσεις έχουν αυτή την εξέλιξη!
Στις 18:00 πρώτα ο Θεός, που αποφάσισε να δώσει δυναμικά το παρόν μπας και γίνει κανένα θαύμα, έχει ο καλός μου υπουργικό , όπου θα εισηγηθεί να μας αλλάξουν τα φώτα για να του βγουν τα νούμερα, θα είμαι ακόμα πεινασμένος διότι ξέχασα να σας πω δεν τρώει ποτέ μπροστά στους άλλους, όχι δεν ντρέπεται , ούτε κάνει δίαιτα, ταμαχιάρης είναι και λαίμαργος τα θέλει όλα για εκείνον! Μην τσακώνονται τώρα και για το φαγητό, υπάρχει μία ποιότητα στο υπουργικό! Αλήθεια ο Πάγκαλος τι κάνει;
Τα θέματα συζήτησης του υπουργικού αφορούν την ανταλλαγή ομολόγων του ελληνικού δημοσίου (PSI) και το μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016. Επισκόπηση Δαπανών Γενικής Κυβέρνησης 2013-2016. Στο δεύτερο θέμα θα πάρει μία ανάσα ο Ευάγγελος και θα αναλάβει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης
κατά τις 12:00 η ΕΛΣΤΑΤ  θα μας δώσει τη δική της εκδοχή για για το ΑΕΠ και για τον δείκτη τιμών καταναλωτή του Φεβρουαρίου.Αν πει αλήθεια ή ψέματα δεν μπορώ να σας πω, θα μάθουμε εν καιρώ , και με την προϋπόθεση πως κάποιος από την επιτροπή θα έχει τύψεις , αϋπνίες φιλότιμο ξέρετε πως είναι αυτά!
Ξέχασα να σας πω σήμερα Παρασκευή δουλεύει και ο ο διορισμένος Παπαδήμος, θα κάνει τα κοινωνικά του με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» Αντώνη Παπαδημητρίου,γύρω στις 13.00 και στις 17.30 συνεδριάζει  το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης με θέμα «Λήψη πολιτικών αποφάσεων αναφορικά με τη Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης» και είπε να πάει και αυτός να δει τι γίνεται.
Νωρίς το απόγευμα είναι βαριέται μόνος του είπε να πεταχτεί μέχρι να γυρίσει η γυναίκα του που από χτες πανηγυρίζει διότι γυναίκα είναι είχε ένα λόγο μη σου πω και δύο να γιορτάσει μόνη της.
Αυτά, για να μη λέτε πως οι πολιτικοί και μη αυτής της χώρας δεν δουλεύουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More