Οι τελευταίες κολοτούμπες. Διάλεξε προς τα που




Οι πολιτικές κολοτούμπες Σαμαρά αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο διαδέχονται η μία την άλλη. Πολιτικές κολοτούμπες και σκέρτσα-νάζια από την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου, την συμφωνία -διαφωνία για το πρόσωπο του πρωθυπουργού κοινής αποδοχής, την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου τις διαγραφές των βουλευτών του που δεν συνεμορφώθησαν με τις υποδείξεις .
Τραγική κατάντια αρχηγού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος διέγραψε βουλευτές την πρώτη φορά γιατί  ψήφισαν και τη δεύτερη γιατί δεν ψήφισαν το μνημόνιο. Τραγική κατάντια ενός πολιτικά επικίνδυνου αρχηγού ενός κόμματος που σύρεται και κατρακυλά για μία υπουργοποίηση, για την υποτιθέμενη διακυβέρνηση της χώρας που ουσιαστικά κυβερνάται από επιτρόπους , Γάλλους , Γερμανούς  τροικανούς και το κακό συναπάντημα.
Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη μετά τον Παπανδρέου.
Πως λές όχι στο 1ο μνημόνιο και υπογράφεις σχεδόν τα περισσότερα άρθρα και των δύο μνημονίων;
Τι θράσος έχεις να λές τώρα¨" εγώ τα έλεγα" όταν υπέγραφες τα επιμέρους άρθρα;
Μας λες οτι έχεις άλλο κώδικα αξιών, έχεις σημαία την ανάπτυξη λες.
Ποιά ανάπτυξη; Ποιό είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που προτείνεις , το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ;
Οι μοναδικοί κερδισμένοι απο αυτό το πρόγραμμα είναι οι Γερμανοί, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για την Ελλάδα.Δεκάδες θα μπορούσαν να είναι τα παραδείγματα.
Τα βρήκες σκούρα τώρα με τους Πασόκους που θέλουν συγκυβέρνηση. Μας περιμένουν το Σκοπιανό, ΑΟΖ, Κυπριακό.Από αυτά εξαρτάται η πορεία της Ελλάδας αλλά και η δική σου.
Ας ελπίσουμε ότι η τελευταία κολοτούμπα θα γίνει πρός την πλευρά της Ελλάδας, γιατί αν το ξέχασες υπάρχει και αυτή η πλευρά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More