Ποιοί σκοτώνουν τους Έλληνες;

 Βόμβα στο  μετρό; Ποια τρομοκρατική οργάνωση θέλει νεκρούς αθώους πολίτες που διακινούνται με μέσα μαζικής μεταφοράς; Με ποιου διεστραμμένου εγκέφαλου την εντολή δολοφονείται η Ελληνική κοινωνία;
Ποιος είναι αυτός που παρασκηνιακά κινεί τα νήματα της εξόντωσης των Ελλήνων;
 Ποια συμφέροντα υποκινούν την οικονομική και φυσική εξόντωση της μεσαίας τάξης;
Για άλλη μία φορά θα ακούσουμε για νέα μορφή τρομοκρατίας και  γνωστούς άγνωστους,  εγώ θα τολμήσω να μιλήσω για παρακράτος που δρα όχι ανεξέλεγκτα αλλά σε αγαστή συνεργασία με αυτούς που σκοπό έχουν το ξεπούλημα της χώρας, τον αφανισμό των οικονομικά αδύναμων, το θάνατο του εμπόρου και μισθωτού. 
Δεν έχω απάντηση στο αν θα μάθουμε ποτέ ποιοί είναι πίσω από όλα αυτά  έχω όμως απάντηση σε όλους αυτούς που κρύβονται στο σκοτάδι του θανάτου.
Όσο κι αν προσπαθούν να καταστείλουν την αντίδραση και αντίσταση του κόσμου σε ότι επιβάλλουν , τόσο μεγαλύτερη θα γίνεται.
 Η ιστορία μας έχει δείξει πως μπορεί να αντέξει πολλά αυτός ο λαός, όταν όμως επαναστατήσει δεν τον σταματούν  ψευτοτρομοκράτες και ψευτοεπαναστάτες που υπηρετούν το σύστημα. Αντίθετα κάνουν τον αγώνα πιο ισχυρό , πιο δυνατό .
Οι... τρομοκράτες της ζωής και των ονείρων μας , οι κουκουλοφόροι της εξουσίας που καίνε την Αθήνα, οι υπηρέτες των οικονομικών συμφερόντων μία θέση έχουν .
Στη φυλακή, κι αν η αντιτρομοκρατική...διέλυσε την τρομοκρατία για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων( και την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ λέω εγώ) ας κάνει και τώρα την δουλειά της. Εκτός αν έχει εντολές για το αντίθετο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More