Λόγια μεγάλων ανδρών!

Μαυραγορίτες, ο θάνατος μας η ζωή τους!!
Ο Νταλάρας εμανίστηκε στο Γερμανόφωνο ΣΚΑΙ και απάντησε στην «εξαιρετική δημοσιογράφο» για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις Πάγκαλου που είναι υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας
.Απαντάει ο λαλίλαστος σύζυγος της Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ "Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω".
Είπε και άλλα πολλά αν θέλετε να δείτε το ρεπορτάζ μπορείτε να πατήσετε εδώ http://www.newsbomb.grhttp://www.newsbomb.gr/politikh/story/116554/opados-toy-pagkaloy-emfanistike-o-ntalaras

Θυμίζουμε οτι τον Άυγουστο το 2011 σε συνέντευξη που είχε δώσει στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet είχε πεί "«Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».
Σε ερώτηση για το ποια είναι η πηγή του πόνου στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε ότι ευθύνονται οι εθνικιστές και όσοι φανατίζονται με τη θρησκεία, ενώ, αναφερόμενος στην πολιτική, επισήμανε ότι δεν είναι μια πιστή σύζυγος, αλλά μια βρώμικη γυναίκα.
Αυτά τα λέει ο σύζυγος μιας Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Αναρωτιέμαι απο τα τραγούδια που έχει πεί, τι έχει καταλάβει; Νομίζω πως ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι που οι περισσότεροι από μας θα του αφιερώναμε εξαιρετικά είναι " οι μαυραγορίτες ". Ένα τραγούδι  που ερμήνευσε ο ίδιος πολύ πριν ...γίνει σύζυγος βολευτού. Μετά, κάπου στο δρόμο  ένα μικρό παραστράτημα και οι στίχοι του Γενίτσαρη ξεχάστηκαν ή μήπως όχι!
Μαυραγορίτες
Στίχοι: Μιχάλης Γενίτσαρης
Μουσική: Μιχάλης Γενίτσαρης
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας


Μικροί μεγάλοι γίνανε
μαυραγορίτες όλοι
κι αφήσαν όλο τον ντουνιά
με δίχως πορτοφόλι

Ακόμα κι οι γυναίκες τους
τη μαύρη κυνηγάνε
τσάντες τσουβάλια κουβαλούν
κανέναν δε ψηφάνε

Πρωί και βράδυ τρέχουνε
στους δρόμους σαν κοράκια
πελάτες ψάχνουν για να βρουν
να γδάρουνε κορμάκια

Πουλήσαμε τα σπίτια μας
και τα υπάρχοντα μας
για δυο ελιές κι ένα ψωμί
να φάνε τα παιδιά μας



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More