Τρέμε Τρέμη , οι Γερμανοί συνάδελφοι καραδοκούν

Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας ξερόλες δημοσιογράφοι, που όχι μόνο έχουν άποψη, αλλά υπεραμύνονται των σκέψεων -θέσεων -λύσεων που σαφώς προτείνουν, προκαλώντας τον τρόμο αλλά και την αηδία μας, έχουμε και τους εισαγόμενους ψευτοδιανοούμενους ,γνώστες των πάντων Γερμανούς δημοσιογράφους. να μην πάρει μία θέση και ο τύπος της φίλης Γερμανίας για το ελληνικό χρέος;
Και μία και δύο θα έλεγα εγώ , γιατί οι δικοί μας καλύτεροι είναι; Για να δούμε λοιπόν τι προτείνουν οι διάνοιες της φραου Αγγελικούλας;(Το καημένο το όνομα, έχασε το νόημα του αλλά δεν το κάνει θέμα, φράου είναι αυτή).
«Επίτροπος περικοπών για την Αθήνα;» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine, ενώ η Welt κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Το Βερολίνο θέλει τον έλεγχο στον προϋπολογισμό της Αθήνας».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Frankfurter Allgemeine, προτείνεται ο «επίτροπος για το πρόγραμμα περικοπών» ή «εντεταλμένος της Ε.Ε. για τον προϋπολογισμό» να έχει δικαίωμα συμμετοχής και βέτο στις αποφάσεις που αφορούν το πρόγραμμα σταθεροποίησης της Ελλάδας.
Παράλληλα, προτείνεται να εγκαταστήσει και ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου
όλων των κρατικών δαπανών, καθώς και να ενσωματωθεί ειδική ρήτρα στο ελληνικό δίκαιο, σύμφωνα με την οποία η μείωση του χρέους θα έχει προτεραιότητα απέναντι σε άλλους πολιτικούς στόχους.
Δώσε θάρρος στο χωριάτη, και θα ανέβει στο κρεββάτι!! Μάλιστα γιατί όχι, σου λέει, ας πω και εγώ την παρόλα μου, που ξέρεις ποιος ακούει τη στιγμή εκείνη!!
Ιερά τέρατα του λόγου και της δημοσιογραφίας, αν πάρουν φόρα δεν σταματούν αν δεν περάσει η άποψη τους , αυτό πάντα επιφέρει ένα ποσοστό , μικρό μεγάλο δεν έχει σημασία , σημασία έχει να προστίθεται το μπόνους.
Και όπως όλοι ξέρουμε οι καιροί είναι δύσκολοι και επειδή έχουν γνώσιν οι φύλακες , και οι υποχρεώσεις πολλές , ο λόγος , η πειθώ και οι ιδέες πληρώνονται. Όλοι έχουν την τιμή τους ,αλήθεια οι Γερμανοί ως εισαγόμενοι έχουν φόρο πολυτελείας ή υπάρχει ατέλεια. Να μάθουμε, για τον ανταγωνισμό ρε γαμώτο!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Facebook Favorites More